2016-03-18, Skitur i Hurdal

Dagen etter sesongens første skitur i Hurdal. Kroppen hadde ikke så veldig lyst på en ny skitur. Men jeg fikk overtalt den da sola kom frem. Sløyfen i kartet er mot klokka.

Men det ble en kortere tur denne gangen. Uansett var jeg nysgjerrig på de snescootersporene fra i går. Og jeg fant fort frem til dem. Men jeg skjønte ikke helt hvor de gikk. Altså valgte jeg å ta veien ned til det jeg mener er Amundalssætra. Jeg rotet fryktelig for å komme ned dit. Men deretter gikk det greit.

Jeg testet de dugnadsløypene litt mer. Og det virker som den sydvestre delen ikke lenger blir kjørt opp. Greit nok. Det var uansett en slags blindvei.

Da jeg kom til Amundalsvegen, valgte jeg å gå på bena opp Ospekollen.

Alt i alt en litt slapp skitur. Men jeg var jo i utgangspunktet slapp. :-)

Midt i skogen fant jeg et bevis på at Julen varer helt til Påske:

PS1: Det og flere bilder i en egen presentasjon med posisjoner.

PS2: Hele turen i SportsTracker.


Takk du: rhj-info