Forrige vinters 42. skitur, 2015-04-24, Hurdal

I forbindelse med den forrige skisesongen prøvde jeg å blogge alle skiturene mine. Ikke dumt! Da fikk jeg samtidig en oversikt over hvor langt jeg gikk.

Selv trodde jeg at skituren 7. april 2015 ble det den siste. Men så fikk jeg en ny mulighet 20 dager senere i Hurdal. Altså gjorde jeg et forsøk. Og her er altså en beskrivelse av denne turen, 263 dager forsinket.

Noen god skitur var det egentlig ikke.

  • Overskyet.
  • Tungt føre.
  • For lite sne!

Da jeg kunne gå på ski, var det egentlig greit nok. Det var bare for mye styr med å komme opp høyt nok. Og det føltes egentlig som det var nok skigåing for den sesong. Og jeg det ble ca. 40 minutter skigåing der oppe, 2,92 kilometer.Jeg kom meg opp til en topp 636 meter over havet. Noe mer gadd jeg rett og slett ikke.

Turen var forresten ikke bare i Hurdal. Deler av den gikk inn i Oppland. Visstnok Østre Toten!

Men det var mye styr med ski av og på forskjellige steder lenger nede.

Været var ikke verre enn at jeg fikk herlig utsikt enkelte steder. Her fra stedet hvor jeg tok av meg skiene før jeg gikk ned igjen:

Egentlig en perfekt siste skitur. Jeg fikk liksom nok! :-)


Takk du: rhj-info