Fortsatt mye SPAM

Sist høst snakket jeg med noen som mente at det stort sett var slutt på SPAM. Jeg var ikke enig!

Selv har jeg noen egne filtre som stopper det aller meste av SPAM. Men jeg sjekker likevel alt som kommer inn manuelt. Det kan jo være at det er noen viktige og seriøse eposter som har blitt stanset av filteret!?

Til høyre 30 eposter som filtret mitt har stoppet de siste tre timene. Og så vidt jeg kan se, er det ingen viktige eller seriøse meldinger der.

PS: En ting jeg har erfart, er at mange har filtre de ikke en gang vet om. Og dermed sjekker de heller aldri epostene sine manuelt. Og, sukk, jeg vet at noen av slike filtre av og til stopper epost fra meg.Og det kan kanskje forklare hvorfor du tilsynelatende aldri fikk svar på noe du spurte om, fra meg og/eller fra andre?


Takk du: rhj-info