Man skjønner det er snakk om en lokalavis når det blir skrevet om en fastbundet høne i en rundkjøring

Avissside med overskrirt: Høne funnen fastbunden i rundkøyringa på HareidEr det noe jeg misliker på denne kloden, er det nynorsk. Traumene fra skoletiden er noe jeg fortsatt plages med.

Men av og til dukker det opp noe på nynorsk som er så absurd at selv jeg leser det. For eksempel det jeg kom over da jeg bladde i en lokalavis 15. august, 2007. Etter 3065 dager har jeg endelig fått dette såpass på avstand at jeg klarer å blogge om det.

Hvor i Norge dette var? Jeg er litt usikker. Men jeg tror det var i nærheten av et trivelig sted med trivelige mennesker. At noen av folkene der har behov for å binde fast høner til rundkjøringer, er en annen sak.

Men hvis man først skal gjøre noe som blir en sak for avisene, finnes det betraktelig verre alternativer!?


Takk du: rhj-info