Vilkår for bruk

Første Deltakelse er dette Nettstedet er frivillig og ikke på noe tidspunkt er noen kontraktsmessig forpliktelse hver av partene

Sekund Alt innhold på dette Nettstedet leveres ” som den er” uten garantier av noe slag. Informasjonen på dette Nettstedet er gitt for pedagogiske formål bare , og bør ikke bli sett på som bare en definitive kilde og referanse til objektet . Flere kilder til informasjon bør samles i å bestemme den beste tilnærmingen og teknisk løsning for et bestemt miljø , av de In er alle unike og komplekse i sin egen måte . Mertv fraskriver seg uttrykkelig alle garantier , verken uttrykt eller underforstått, inkludert , men ikke begrenset til, garantier om salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål eller ikke-krenkelse .

Tre . Alt innhold på dette Nettstedet Bør enn meningene til folk poste meldinger får jeg Hlet bloggere , inkludert de som kommenterer er vurdert. Det kan eller kan ikke representere synspunktene til de organisasjonene som du representerer . mertv gir ingen garanti med hensyn til alt jeg , Var jeg pres innholdet som vises på dette Nettstedet og påtar seg intet ansvar for hvordan det blir tolket eller brukt av de som kan se dem .

Fjerde Brukere kan laste ned innhold til privat, ikke – kommersiell bruk . Brukere kan ikke reprodusere , distribuere , kopiere , leie ut eller selge vårt innhold uten skriftlig tillatelse fra mertv imidlertid. Hver privat Nützung av mertv innhold for kommersielle formål er godkjent på forhånd av mertv og vedlikeholde mertv varemerke og rettighetsbeskyttelse . Hver tredje utenlandske innhold på dette Nettstedet eller i forbindelse med dette Nettstedet eies av tredje part . Nedlastingen av Tredje – deler innhold must av tredjeparts vilkår og betingelser , opphavsrett eller varemerke holder .

Femte Bør følge Nützung dette Nettstedet standarder for akseptabel Nützung . Enhver overgrep rettet i en logg eller tilhørende kommentarer fra mertv inkludert upassende språk , unødvendige nedsettende kommentarer i en blogg forfatter eller kommentator , unødvendig oppfordring til andre er funnet i loggen eller andre former for overgrep uttrykkelig forbudt og vil ikke bli tolerert . Kommentarer som fornærmende kan gis når som helst ved mertv administratorer eller annen grunn uten skriftlig samtykke eller forvarsel fjernet . mertv forbeholder seg retten til å tilbakekalle alle privilegier Pa ved mertv Nettstedet blogging , hvis slike overgrep utseende .

Sjette at ikke bloggere og kommentatorer har mertv ganske anonym . Kallenavn brukes , men de som må velge å bli beskrevet strengt til misbruk politikk før .

7. mertv forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene for bruk når som helst , uten forvarsel eller samtykke .